Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Özellikle santimantal ve altın materyallerin başüstüneğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Bu düzen çoğunlukla acil bir durumda çabucak açılabilen sonuç çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven alelumum bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp son çekilebilmesini katkısızlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir strüktürsı vardır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları sistemli olarak bünyelmalıdır. Kapının kusursuz çtuzakışmasını hazırlamak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet bünyelmalıdır.

Ekseriya pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden döşeme seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Umumiyetle metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın ve ivedi gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu grup temelı modellerde olağan kapı koluna misil. 

İzinsiz resim, yazı ve video v.b kullanımı neticesinde yasal muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye tutulmak, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına yangın kapısı katkı kurmak derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page